Het Projecten-scherm geeft direct een overzicht van besteedde uren en gefactureerde bedragen.

Deze getallen zijn de som van alle onderliggende projectfasen.

Fasen

Omdat per projectfasen met verschillende budgetten gewerkt kan worden (fixed-price / regie, etc.) dien je het project te openen om de prestaties per projectfase te zien:

Bij het openen van de projectfase zelf worden alle details getoond:

Details tonen grafisch het 'verbruik' van het budget en in detail een overzicht van gewerkte uren, gefactureerde omzet en nog gereedstaande declaraties (deze worden als omzet meegeteld).

Tip: Klik in dit scherm op Declaratie Maken om voor deze projectfase een declaratie te maken. Bijvoorbeeld om een aanbetaling in rekening te brengen of een mijlpaal van een project.