Wanneer je de mobiele app installeert (op je telefoon of tablet) dien je deze eenmalig te verbinden met je persoonlijk Tickney-account.

Je kunt dit doen door aan te melden met je gebruikersnaam en wachtwoord (alleen op iOS) of door het scannen van een barcode.

Opmerking: Wanneer je tijdens het aanmaken van je Tickney-account aangemeld hebt met een Google, Microsoft of Facebook-account weet je je wachtwoord niet. Je kunt je wachtwoord opvragen door op "Wachtwoord Vergeten" te klikken op aanmeld-pagina van de webapplicatie, maar het is waarschijnlijk handiger om een barcode te scannen.

De barcode vinden

Je vindt de barcode in Tickney door te klikken op Verbind de mobiele-app

Dit leidt je tot de pagina met de barcode:

Scan deze barcode met je telefoon of tablet (de Tickney app zal na installatie eenmalig een barcode scannen).

Je kunt de Tickney-app slechts één keer koppelen aan een persoonlijk account. Heb je een verkeerde code gescand dan dien je de app te verwijderen en opnieuw te installeren.