Je kunt je eigen briefpapier uploaden zodat die op de achtergrond van een factuur wordt getoond.

Een briefpapier dient te bestaan uit een .PNG bestand met een resolutie van van 2480 pixels breed x 3508 pixels hoog.

Een voorbeeld is te vinden in de bijlage van dit artikel (zie onderin deze pagina).

Uploaden briefpapier:

1. Klik in het menu Stamgegevens op Instellingen
  2. Klik op tabblad Facturen
  3. Klik op de link Upload Nieuwe afbeelding
  4. Je kunt nu 2 soorten afbeeldingen uploaden: een Logo (voor de email) of een Factuur Achtergrond. Zorg ervoor dat je een Factuur Achtergrond uploadt.
  5. Na het uploaden kun je de naam wijzigen zodat je deze achtergrond kunt herkennen uit meerdere achtergronden.

Kies welke achtergrond je op de factuur wilt gebruiken:

1. Klik in het menu Stamgegevens op Instellingen
  2. Klik op tabblad Facturen
  3. Kies uit de keuze lijst welke achtergrond je standaard wilt gebruiken

Het is ook mogelijk om per klant een achtergrond per factuur te wijzigen: