De Click-to-Dial extensie voor de Chrome-browser (in ieder geval uitgegeven door Callvoip) conflicteert met Tickney.

Wanneer CLICK-TO-DIAL is ingeschakeld is het niet meer mogelijk om uren in te voeren.

Het developer scherm (F12) van de browser geeft de volgende melding:

kendo.all.js:2426 Uncaught Error: Cannot call method 'value' of kendoDropDownList before it is initialized

De enige oplossing is momenteel het uitschakelen van de CLICK-TO_DIAL functie in de Chrome-extensie.